Løsninger

Skye har erfaringen og kompetansen som skal til for å tilpasse våre partneres standardløsninger til ditt behov.

Løsninger som baseres på anerkjent metodikk og markedsledende programvare har størst sjanse for suksess. Skye kombinerer disse med sin kompetanse og erfaring for å gi deg best mulig resultat.

SAP

Skye er et av Norges ledende selskaper innen innovativ og optimaliserende bruk av porteføljen som SAP leverer, med leveranser til store nasjonale og internasjonale aktører. Vi har lang erfaring med produktene i porteføljen og dybdekunnskap innen de fleste områder knyttet til implementering, tilpasning og bruk av SAP sine løsninger.

IBM

IBM leverer en imponerende portefølje med programvare som kan hjelpe deg å nå din organisasjons mål. Ved bruk av den nye generasjonen av kognitive funksjonell programvare som Watson, og de enorme mulighetene i IBM sin portefølje av programvare for analyse, vil din organisasjon kunne finne svar på dine spørsmål raskere og håndtere både strukturert og ustrukturert data på nye og innovative måter.

KOFAX

I 2014 kjøpte Lexmark ReadSoft for å kunne tilby næringslivet en enestående kombinasjon av teknologi og ekspertise for automatisering av økonomiprosesser. De kjøpte Kofax i 2015 og vi leverer produkter under det navnet fra 2017.