Om Skye

SKYE ble stiftet i januar 2010 som et resultat av de mange fusjonene bransjen hadde sett de siste årene. Firmaet er tuftet på ideen om at mennesker yter mer når de er motivert. Når noen ser hva de gjør, og er interessert i hvordan de har det. Det er åpenbart lettere å gjøre dette i et selskap med 100 ansatte enn i et stort konsern.

Derfor har vi som jobber i SKYE valgt å jobbe her. Vi tror på at mange ting løses med engasjement, kompetanse og stor fart.

Vi jobber i team og når du kjøper våre tjenester kjøper du hele selskapets kompetanse. SAP systemer er vår lidenskap og vår hovedinteresse.

Vi jobber også med produkter fra ReadSoft. Vil du effektivisere dine dokumentprosesser så har vi noe å bidra med. Skye har mer enn 15 års erfaring med implementering av IBM Maximo, den markedsledende løsningen for Asset Management. Vi som jobber i SKYE har lang fartstid som konsulenter, men ingen av oss har mistet lysten på å bli bedre. Motorsykler, trening, friluftsliv og gleden over livet er fortsatt en stor del av vårt fokus når vi ikke jobber med IT.

Skyes hovedkontor er på Kolbotn i Norge og vi har et divisjonskontor på Stord. Vårt svenske datterselskap har kontorer i Göteborg og i Stockholm.

Kontakt oss for mer informasjon: https://skye.no/kontakt/

Consulting

 Skye Consulting leverer som navnet indikerer konsulentvirksomhet, og har 100% fokus på SAP programvare. Vi har utrustet oss selv med mange tekniske ressurser, tung økonomikompetanse og grensesprengende gode logistikk-konsulenter!

Solutions

 Skye Solutions hjelper bedrifter inn i den digitale verden gjennom å flytte IT inn i bedriftenes hjerte, for best mulig utnyttelse av bedriftenes eiendeler, driftsmidler og ressurser. Det handler om å øke produktiviteten og innføre kostnadseffektive løsninger som ivaretar smart vedlikehold, planlegging, analyse, Internet of Things og mobilitet. Vi har et stort fokus på IBM sine produkter og tilbyr våre kunder innovative og markedsledende løsninger i kombinasjon med konsulenter med lang erfaring.

Process

 Skye Process består av et sammensveiset team som har lang fartstid sammen. Siden år 2000 har vi levert Norges beste systemer for dokumentflyt, og vi har kanskje Nordens mest erfarne team innen prosessoptimalisering.