Torvald Klaveness skal oppgradere til SAP/4HANA

Rederiselskapet Torvald Klaveness og Skye Consulting har inngått et samarbeid for å forenkle og forbedre interne prosesser ved hjelp av neste generasjons programvare fra SAP.

Å utnytte ny digital teknologi er en sentral del av vår strategi og å oppgradere til SAP S/4HANA er en naturlig konsekvens av dette, sier Administrerende Direktør Lasse Kristoffersen. Vi går med dette fra en SAP løsning fra 1998 med stor grad av skreddersøm, til en betydelig mer standardisert løsning som bygger på beste praksis i dag.
Dette setter oss i stand til å effektivisere og kontinuerlig utvikle våre prosesser og systemer etter hvert som ny teknologi blir tilgjengelig. Med SAP S/4HANA vil vi være i stand til å analysere store datasett på en effektiv måte og følge opp vår forretning i sann tid.

Samarbeidet med Skye Consulting startet i 2010, og prosjektplanleggingen for oppgraderingen startet allerede i mai 2016.

Tommy Rugsveen, Partner i Skye, påpeker at produktlandskapet til SAP er stort og at det derfor er svært viktig at man tar de rette valgene i en slik prosess.

Planen er at systemet vil være implementert i Q4, 2017. Prosjektet blir levert av lokale ressurser fra Skye sitt Kolbotn kontor og løsningen vil driftes av Basis Consulting i Norge.